Patty Schnyder op weg naar haar 4e titel?

July 9, 2018

15e Bekuplast Open van 26 t/m 29 juli bij Tennisclub Blau-Weiß Emlichheim

 

Voormalig wereldtopper Patty Schnyder (zij stond een aantal jaar in de top 10 van de WTA wereldranglijst) start bij de dames als favoriet aan het 15e Bekuplast Open tennistoernooi in Emlichheim. Haar grootste concurrenten voor de titel, zijn dit jaar onder andere de Nederlandse kampioene van 2012 Olga Kalyuzhnaya, Annelou Nab uit Emmen (Nederlandse ranglijst 11), Nikki Luttikhuis(Nederlandse Ranglijst 19), het grote Duitse talent Julia Middendorp en Vanessa Paffrath.

Bij de heren geldt zeker de Enschedese titelverdediger Justin Eleveld als favoriet. Onder andere de pas 18 jarige Max Houkes uit Emmen, vorig jaar verliezend finalist, en de veteraan Bart Beks, nieuwbakken NOVK kampioen, zijn Justins grootste concurrenten. Maar wellicht is dit jaar het jaar van de verassingen ?!

Naast de Open Klasse, speelt de grootste groep tennissers uit de tennisregio Dollart-Ems-Vechte en de aangrenzende Nederlandse regio op hobby en gevorderden niveau in de leeftijdsklasse 30+, 40+ en 50+ om de titels en het prijzengeld bij de dames- en de herenenkel.

Het toernooi, dat bekend staat en geliefd is om zijn familiaire karakter, wordt georganiseerd door TC BW Emlichheim. Adres: Zur Denne 6 in Emlichheim (Duitsland). U wordt van harte uitgenodigd om te komen kijken. De toegang is gratis.

www.bekuplast-open.de

 

 

Op de foto:
Patty Schnyder (links) en Nikki Luttikhuis leverden in 2016 een hoogstaande finale.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Empfohlene Einträge

Die Auslosung ist erfolgt und kann eingesehen werden.

Herren 50 - Herren-Herren 40 - Damen

viel Spass bei den Spielen.

Weiter zu den Charts und Spielzeit...

Vereinsmeisterschaften Einzel 2017

April 21, 2017

1/1
Please reload

Aktuelle Einträge
Please reload

Archiv